"Creativity is contagious, pass it on"
A. Einstein

zaterdag 25 augustus 2012

help!

ik kom zoveel leuke blogs tegen die ik wil volgen, maar ik kan nergens nog 'volgen' aanklikken,
kent iemand dit probleem, kan iemand me verderhelpen?
alvast bedankt

6 opmerkingen:

 1. ik denk dat dat standaard verwijderd is (je bedoelt toch links bovenaan?). Best klik je op de blauwe link "Neem deel aan deze site", dewelke meestal rechts in de balk staat in de blogs. In jou blog staat die ook, dat kan je als voorbeeld gebruiken.
  Hoop dat dit helpt? Veel succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wel ik had ook even het probleem van ... ik kan geen reacties zetten en dan ik kagn geen blogs meer volgen maar van mij kwam het doordat ik aanvinkte bij het begin iets van altijd of automatich aanmelden stond of van wachtwoord onthouden ...ik weet het nu niet meer maar dus ik vinkte het niet meer aan en nu lukt het telkens ik hoop dat het lukt ;-) veel Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, die "neem deel aan deze site " zie ik wel, maar als ik daarop klik dan wordt ik volger via google, niet meer via blogger..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij is dat ook zo, maar iedereen die ik via google volg, komt wel automatisch in mijn dashboard terecht. Gek hé, ik dacht dat ik de enige was met dit probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah, maar dus je volgt ze dan wel? dat is dan wel ok..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan het ook via een feedreader doen bv 'Google Reader'. Hierin kopieer je dan simpelweg de link van de blog, en elke keer je daarna de reader opent, laadt het programma de nieuwe postjes. Zo hoef je niets te missen :-)

  BeantwoordenVerwijderen